7-7-2023 ALV en presentatie AI

Op vrijdag 7 juli vond de jaarlijkse zomerborrel plaats, ditmaal bij Eetcafé de Oude Molen.

We starten de avond met de Algemene Ledenvergadering, waarbij het bestuur en de leden terugblikken op 2022.
Met elkaar bespreken we de activiteiten, financiële verslag en maken we een vooruitblik naar de toekomst van dit mooie netwerk. De notulen worden apart met enkel de leden gedeeld.

We gaan vervolgens aan tafel. Het eetcafé is vorig jaar van eigenaar gewisseld, het is echt een gezellige locatie geworden. Het eten is ook verrassend lekker en we kunnen ongedwongen bijpraten en ons voorbereiden op wat nog komen gaat.

We hebben vanavond namelijk student-ondernemer Daniël Coenen van Sundown als spreker. Daniël woont in Groesbeek en heeft ons overtuigd dat wij iets moeten weten over Artificial Intelligence.
Om op dit tijdstip een groep ondernemers op vrijdagavond aandachtig en actief laten luisteren, is alleen mogelijk als je een goed verhaal met passie brengt. Daniël weet ons te boeien met de wereld van AI (en Chat GPT), wat booming is. We horen veel kansen, maar ook risico’s. Inspirerend en heel erg leerzaam.

Dan hebben we wel een borrel verdient! Buiten op het terras genieten we van een heerlijke zomeravond.

We praten over van alles en nog wat en sluiten de avond laat af…napratend over AI en de toekomst en vakantieplannen en het vandaag gevallen kabinet en…te veel om op te noemen…

Fijne vakantie allemaal!