12-6-2019 Bedrijsbezoek Kegro

Woensdag 12 Juni 2019 waren de ONG leden te gast bij dé deurenfabrikant van Nederland; Kegro te Groesbeek.
Om 17:00 uur werden we ontvangen door oprichter en (wederom) eigenaar Jan Kersten en zijn zoon (en opvolger) Koen. Na de gebruikelijke kennismaking volgde er een bevlogen presentatie door de self-made ondernemer Jan Kersten.
Deurenfabrikant Kegro Deuren bestaat sinds 1 augustus 1974. In een schuur achter in de tuin legde oprichter Kersten de basis voor wat jaren later een van de grootste deurenfabrikanten voor houten buitendeuren in Nederland zou worden. In 1977 opende de fabriek ‘Houtindustrie Kersten Groesbeek BV’ haar deuren. Sinds de oprichting hebben ze niet stilgezeten en een uitstekend beeld van onze klantwensen gekregen. Zo hebben ze het huidige assortiment houten buitendeuren ontwikkeld en zijn ze blijven innoveren en luisteren naar de markt. Met een ruime keuze, maatwerk mogelijkheden en altijd veiligheid als basis biedt Kegro topkwaliteit deuren en ramen.

Na deze bloemlezing volgde er een rondleiding door de fabriek voorzien van een gedetailleerde toelichting van de onvermoeibare Jan Kersten. Vanuit een blok hout ontstaan volledig gelakte en van glas en hang&sluitwerk voorziene deuren in een grotendeels geautomatiseerd proces. Er wordt wederom geïnvesteerd in een nieuw machinepark en de groei is de afgelopen paar jaar weer flink ingezet. Kortom; een mooi bedrijf waar de Groesbeekse ondernemers veel bewondering voor hebben.