Mark van Leur

Fysiotherapiepraktijk 024 Groesbeek

Aandacht en goede zorg bij Fysiotherapiepraktijk Fysio 024 Groesbeek!

Fysio 024 is een gespecialiseerde praktijk voor fysiotherapie in Groesbeek, waar u terecht kunt voor fysiotherapie, sportfysiotherapie, dry needling, kinderfysiotherapie, echografie, geriatrie fysiotherapie (voor ouderen), COPD, Claudicatio Intermittens, valpreventie, revalidatie, medische fitness en medische begeleiding.

Wat onderscheidt deze praktijk voor fysiotherapie in Groesbeek?

Wij bieden als fysio deskundige zorg en een breed scala aan behandelmogelijkheden, aangepast aan uw behoefte in Groesbeek. Met een persoonlijke benadering en een op uw klachten afgestemd behandelprogramma, streeft Fysio 024 naar de beste vorm van fysiotherapie en zorg voor uw klachten.

U krijgt van de fysio oefeningen mee naar huis voor doorlopen proces

Naast de behandelingen in de fysiotherapiepraktijk in Groesbeek, krijgt u vaak op uw persoonlijke klachten afgestemde oefeningen mee naar huis. De combinatie van fysiotherapie en uw oefeningen moet ervoor zorgen dat uw klachten snel tot het verleden behoren. Tevens behandelen wij aan huis als dat nodig is.

De beste zorg door innovatie en expertise

In onze praktijk in Groesbeek wordt gebruikgemaakt van de meest moderne fysiotherapie technieken, tevens zijn wij voorzien van de modernste apparatuur en altijd op de hoogte van de ontwikkelingen binnen fysiotherapie.

Unieke kwaliteit als fysio in de regio Groesbeek!

Als enige in de regio is Fysio 024 een officieel B-E-St Centrum. B-E-St by JeeCee is een uniek concept waarmee de therapeut in staat is om het natuurlijke herstelproces te stimuleren. Dit geeft een sneller herstel als resultaat! In de topsport wordt B-E-St volop toegepast bij tal van blessures en klachten.

Waarom kiezen voor onze praktijk

Voor uw fysiotherapie komt u naar Fysio 024 als u de beste zorg wilt en ook wilt genieten van de vele voordelen die wij als fysio bieden. Ook maakt Fysio 024 deel uit van Kinderteam Groesbeek. Wij hebben contracten met vrijwel alle zorgverzekeraars! Wij zien u graag terug in onze praktijk in Groesbeek!

Fysio 024 Fysiotherapie Groesbeek

Ambachtsweg 13b

6562 AZ Groesbeek