Ronald Goldsweer

Tandarts

Tandartspraktijk Spoorlaan te Groesbeek.

U kunt bij ons terecht voor alle tandheelkundige behandelingen. De meeste behandelingen vinden in onze praktijk plaats, maar wanneer we denken dat u ergens anders nog betere zorg kan krijgen zullen we u in overleg doorverwijzen. We hebben goede contacten met diverse specialisten, zoals parodontologen, implantologen, endodontologen, kaakchirurgen en orthodontisten.
Omdat we weten dat de meeste mensen niet voor hun plezier een tandarts bezoeken proberen we altijd de behandeling in een ontspannen sfeer te laten plaatsvinden. In overleg met de patiënt wordt naar een voor ieder individueel aangepast behandelplan gezocht. De persoonlijke wensen en de financiële mogelijkheden worden zorgvuldig afgewogen.

De mondhygiëniste behandeld in samenwerking met de tandartsen de patiënten met tandvleesproblemen. Ook kan zij u informeren over het bij u passende mondhygiëne advies. Ook de preventieassistente kan u hierover met raad en daad bijstaan.
Boven de praktijk is het Groesbeeks Tandtechnisch Laboratorium gevestigd. Zo is het mogelijk om zeer nauw samen te werken met de tandtechnici, waardoor wij in staat zijn prachtige individueel aangepaste gebitsprotheses en kroon en brugwerk te maken. De aan het laboratorium verbonden klinisch tandprothetist werkt een ochtend in onze praktijk.